سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

فیلترهای توری

یلتر های توری یا  میکرونی ، متداول ترین نوع فیلتر در آبیاری تحت فشار قطره ای می باشند و به طور معمول در فرآیند تصفیه آب کشاورزی و به عنوان آخرین مرحله فیلتراسیون  استفاده می شود . در این نوع فیلتر ها پس از آنکه آب وارد فیلتر شد ، قبل از خروج از آن از یک  یا دو سطح روزنه  دار توری یا کارتریج سبدی با مش MESH های مختلف  عبور می کند و ذرات میکرونی . این نوع فیلتر ها از نظر میزان تراکم شبکه توری بر حسب عددی به نام شماره مش شناسایی می شوند . مش متداول در فیلترهای توری 100 یا 120 می باشد .عدد مش بیانگر میزان تعداد روزنه قابل عبور آب یا مواد دیگر  در هر سانتی متر مربع از سطح توری است مثلا در مش 100 به ازای هر سانتی متر مربع 100 روزنه  (معمولا به صورت مربع یا لوزی می باشد ) وجود دارد . گاهی اوقات از اصطلاح میکرون نیز  برای مشخص کردن میزان  ریزی توری به کار رفته  استفاده می گردد . میکرون به معنای یک میلیونیوم متر است . یعنی هر میلیمتر معادل 1000 میکرون می باشد . در جدول ذیل رابطه بین مش و میکرون را مشاهده بفرمائید . مش و میکرون رابطه عکس با هم دارند مش بالاتر نشانده میکرون کمتر به معنای ریزتر شدن روزنه ها می باشد .

 

 نمونه شکل توری را در عکس  زیر ببینید . جنس توری ها از جنس استیل زنگ نزن معمولا با گرید 304 می باشد . 

توضیح مهم درباره مش : 

آیا ممکن است میکرون ( ریزی روزنه ) در یک مش یکسان متفاوت باشد ؟ جواب بله !!!

به دلیل اینکه ضخامت سیم به کاررفته در ساخت توری حتی در مش یکسان ممکن است متفاوت باشد . به عنوان مثال :

توری مش 100 با سیم نازک 9 صدم معادل 164 میکرون است اما توری مش 100 با سیم ضخیم 11 صدم معادل 144 میکرون می باشد !!!. ( تعداد روزنه ها در هر سانتی متر مربع همان 100 تاست اما چون سیم ضخیم تر است روزنه ها کوچکتر شده است ).

در شرکت آبین گستر مارلیک  تقریبا در تمامی موارد از سیم ضخیم تر استفاده می گردد ( مگر در موارد عدم وجود این نوع سیم در بازار ) زیرا امکان پارگی آن بسیار کمتر از سیم نازک تر می باشد . 

نمونه عکس مش

 

این نوع فیلتر ها مرحله نهایی تصفیه آب را بعد از سیکلون یا فیلتر شنی انجام می دهند و در  دو نوع دستی یا نیمه اتومات عرضه و تولید می گردند . در نوع دستی به منظور تمیز کردن کارتریج داخلی می بایست کارتریج از جای خود درآورده شده و دستی با برس نرم یا کارواش شسته شود . در نوع نیمه اتومات توری دارای شیر ورود شیر بکواش و کلکتور بکواش بوده و عمل شستشو با باز و بست شیرها انجام می پذیرد . اما بازدید دوره ای از کارتریج های داخلی توری های نیمه اتومات امری ضروری است . 

 

فیلتر های توری یا میکرونی تحت فشار می توانند ذرات زیر را جداسازی نمایند :

1-جلبک های خیلی ریزی که از مرحله فیلتر شن عبور کرده اند .

2-ذرات شن و ماسه میکرونی .  ( آنهایی که قطرشان از روزنه توری درشت تر باشد ).

3-خاک رس و سیلت های بسیار ریز 

4-ناخالصی های شیمیایی کود 

5-همه ذرات غیر محلولی که قطر آنها از روزنه توری بزرگتر باشد . 

 

مزایای فیلتر های توری تحت فشار 

1-سهولت استفاده . کارکردن با این نوع فیلتر ها بسیار ساده بوده و در حالت دستی شستشوی کارتریج داخلی به راحتی امکان پذیر است ( باید بیرون آورده شده و با برس نرم و آب شستشو شود ) و در حالت نیمه اتومات تنها با باز و بست دو شیر عمل شستشوی معکوس انجام شده و توری ها اصطلاحا بکواش می گردند در حالت نیمه اتومات نیازی به در آوردن کارتریج نیست  . در حالت نیمه اتومات هم توصیه میگردد بعد از هر فصل آبیاری سر بالای توری ( معمولا پیچ  و مهره ای ) باز گشته و توری داخلی بازدید گردد و در صورت مشاهده پارگی یا دوپهن شدگی لوله پلی اتیلن یا کارتریج تعویض گردد . 

2-با توجه به جداره توری ها که لوله های سنگین استفاده می گردد به شرط تعمیر و نگهداری مناسب بسیار عمر بالایی دارند .

3-سطح فیلتراسیون بالایی دارند در نوع کارتریج پلی اتیلنی با ایجاد پراکندگی سطحی در سطح لوله پلی اتیلن کاملا جوابگوی نیاز فیلتراسیون می باشد .

4- در حالت توری دسته درب به صورت زودپزی بوده که بسیار باز و بست ساده ای دارد در حالت نیمه اتومات SEMI AUTO FILTER درب به صورت پیچ و مهره ای می باشد . همچین در حالت نیمه اتومات معمولا یک عدد تخلیه هوا (AIR VENT )بالای توری قرار دارد .

5-با توجه به منبع آب مصرفی ( رودخانه , چاه , استخر ) مش توری های استینلس استیل توسط کارشناسان شرکت آبین گستر مارلیک محاسبه گشته تا بالاترین کارایی را داشته باشند . 

6-در مواردی که آب فیلتر شده چرب بوده ( چاه شفت و غلاف یا پرورش ماهی سنگین ) الزاما باید از این نوع فیلتر ها استفاده کرد و در این مورد به خصوص به هیچ عنوان استفاده از فیلتر دیسکی توصیه نمی گردد . 

6-خدمات پس از فروش بسیار مناسب و پیدا شدن به وفور مواد اولیه به کار رفته . 

 

معایب این نوع فیلتر ها : !!!! 

1-فیلتر های توری اصطلاحا اسکرین بوده و از نوع فیلتر های سطحی می باشند ( مثل فیلتر شنی یا دیسکی عمقی نیستند ) در نتیجه در فشار های بالا ( به خصوص مواقعی که سطح توری به علت وجود گل و لای زیاد و عدم شستشو بکواش مناسب کاملا اشباع گشته و توری دیگر نتواند آب را عبور دهد ) خطر پارگی در خود توری بالا بوده و لوله پلی اتیلن یا کارتریج سبدی پلاستیکی دو پهن شده یا کاملا له می شود و خاصیت آب بندی از بین می رود . اما در فشار های معمولی و با نظارت کافی بسیار کاربردی و عملکرد آسانی دارند .

2-جنس به کاررفته در توری ها از جنس استیل ضد زنگ است اما استیل هم در برابر اسید مانند موادی پلیمری مقاومت ندارد و به تدریج فرسوده و پاره می گردد . لذا اکیدا توصیه می شود خروجی مخزن اسید شویی حتما بعد از فیلتراسیون باشد . 

 

جدول تنوع توری ها را به شهر ذیل می باشد  

دسته بندی توری ها

 

 

 

 

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()